Agromek

Forenet Kredit – foreningen for kunderne i Nykredit-koncernen inviterer Nykredits landbrugskunder til et særligt arrangement torsdag den 29. november i forbindelse med Agromek. 

Forenet Kredit byder velkommen med morgenmadsbuffet og lejlighed til at starte dagen på Agromek i godt selskab med landmænd fra hele Danmark. Ved tilmeldingen og deltagelsen i arrangementet får du og evt. ledsager en gratis indgangsbillet til Agromek, der udleveres til arrangementet. Der er begrænset antal pladser, og tilmeldingen foregår derefter først til mølle princippet.

Vi håber, du har mulighed for at deltage, og vi glæder os til at se dig på Agromek.

Program

Velkomst

v/ Nina Smith, formand for Forenet Kredit

“Fair lån i hele Danmark – også for landbruget”

v/ Nina Smith, formand for Forenet Kredit

“Finansiering i landbruget”

v/ Poul Erik, landbrugsdirektør i Nykredit

“License to produce”

v/ Iben Krog Rasmussen og Morten Lagstrøm, hhv. udviklingsdirektør og kommunikationsansvarlig i Frej


Tilmelding

Tilmeld dig til arrangementet via dette link:
https://www.conferencemanager.dk/agromek


Fakta om Agromek

Agromek er Nordeuropas største landbrugsmesse, der finder sted fra den 27. til den 30. november. På Agromek er Nykredit til stede i standen, der findes i hal D stand nr. 3250. Her kan du få svar på
dine evt. finansielle spørgsmål.


Om Forenet Kredit

Forenet Kredit er foreningen for kunderne i Nykredit-koncernen. Du kan som kunde i Nykredit få ErhvervsKroner, fordi Nykredit primært er ejet af Forenet Kredit. Foreningen ønsker, at det overskud, den får fra Nykredit-koncernen skal komme kunderne til gode.