0%

Hvem er Forenet Kredit?

Korrekt! Forkert!

Rigtigt svar: Bag Nykredit og Totalkredit er foreningen Forenet Kredit. Faktisk er Nykredit-koncernen det eneste realkreditinstitut i Danmark, der er ejet af en forening. Det er vi ret stolte af.

Hvem er Forenet Kredit officiel partner for?

Korrekt! Forkert!

Rigtigt svar: Partnerskabet mellem DBU og Forenet Kredit er det første af slagsen, der dækker både landshold og breddefodbold – og hvor der er lige meget støtte til Kvindelandsholdet og Herrelandsholdet.

Kvindelandsholdets Signe Bruun og Herrelandsholdets Andreas Christensen er begge for nyligt blevet kåret som nationale mestre, men i hvilke klubber spiller de to landsholdsprofiler?

Korrekt! Forkert!

Rigtigt svar: Signe spiller til dagligt for franske Olympique Lyon, og Andreas har netop afsluttet sin første sæson i spanske FC Barcelona.

Kvindelandsholdet spiller i juli VM-slutrunde i Australien. Hvem spiller i Danmarks gruppe?

Korrekt! Forkert!

Rigtigt svar: Danmark møder Kina i første kamp d. 22. juli, England d. 28. juli og Haiti i sidste gruppekamp d. 1. august. Kom så Danmark!

Hvad kendetegner den danske realkreditmodel?

Korrekt! Forkert!

Rigtigt svar: Den grundlæggende foreningstanke, der har født realkreditten, kommer til udtryk i den måde, vi i Danmark prissætter lån på. Den er ens for alle. Det er din lånetype og belåningsgraden, når lånet optages, som afgør prisen. Ikke din indkomst for eksempel.

Hvor mange deltog på DBU Fodboldskole i 2022?

Korrekt! Forkert!

Rigtigt svar: I 2022 deltog 25.000 fodboldglade børn på DBU Fodboldskoler. Det er vi som sponsor rigtig stolte af.

Dit resultat loades...

Hvor meget ved du egentlig om Forenet Kredit, realkredit og DBU?
Resultat:
Klik her og deltag i lodtrækningen om landskampsbilletter og DBU-merchandise: Deltag