Fælles indsats om virtuelt kundearrangement var en succes

Med en fælles indsats og godt samarbejde afholdt Forenet Kredit, Nykredit og Nybolig webinar for førstegangskøbere i går den 23. marts. Her fik deltagerne indblik i det danske boligmarked og gode råd til, når den første bolig skal købes.

Webinaret blev ført an af Nykredits privatøkonom Camilla Schjølin Poulsen med deltagelse fra blandt andre direktør i Forenet Kredit Louise Mogensen, der kunne fortælle om tendenser på det danske boligmarked og værdierne ved dansk realkredit.

Som foreningen bag Nykredit-koncernen vil Forenet Kredit gerne skabe gavn for kunderne ved at dele viden og invitere til arrangementer. Sidstnævnte har dog i særlig grad været udfordret det seneste år.

”På grund af corona har det været en stor udfordring at invitere til arrangementer, fordi vi ikke har måtte forsamles. Derfor har vi været nødsaget til at tænke kreativt og anderledes. Men med godt samarbejde fik vi stablet et virtuelt arrangement på benene. Det er vi meget glade for.”

Louise Mogensen kunne blandt andet fortælle om udviklingen på det danske boligmarked og værdierne ved dansk realkredit

Begejstringen for det fælles samarbejde om et virtuelt arrangement står Forenet Kredit ikke alene med. Også centerdirektør fra Nykredit Amager Rasmus Larsen, er positiv over den gode proces om at få stablet et arrangement på benene.

”Det har været et super godt og effektivt samarbejde mellem Forenet Kredit og Nykredit. Vi vil grundlæggende det samme. Nemlig, at give kunderne viden. Jeg håber meget på, at vi i fremtiden – også efter corona – vil kunne arrangere en masse fælles kundearrangementer til gavn for Nykredits kunder. Forenet kan vi nemlig mere”

Udover Louise Mogensen var der også oplæg fra privatrådgiver i Nykredit Andreas Juliussen og ejendomsmægler fra Nybolig Lena Dahlgaard.

968 ud af knap 1.000 tilmeldte deltagere fra hele landet så med hjemmefra stuerne i går aftes. Et deltagerantal, som var tilfredsstillende. Louise Mogensen uddyber:

“Vi er meget glade for, at så mange deltog på webinaret. Det betyder jo, at interessen er stor for emnet, og at kunderne har lyst til at få viden om boligmarkedet og processen omkring boligkøb. Så stor tak til alle, der så med.”

Arrangementet var et åbent arrangement for alle, både eksisterende kunder i Nykredit og andre interesserede.

Nåede du ikke at se med, kan du se webinaret her. 

Har du forslag til vores næste arrangement? 

Vi vil rigtig gerne høre fra dig, hvis du har idéer til, hvad vores næste arrangement skal handle om. Skriv din idé til os via kontakt@forenetkredit.dk