Realkredit er i sagens natur en langsigtet affære.

Menneskeheden har taget et lån i klimaet. Og det er hverken rente- eller afdragsfrit. Men som boligejer kan du nedbringe gælden og måske endda gøre din bolig mere værd

Se her, hvad Forenet Kredits tilskud betyder for kunder i Totalkredit.

Kom godt fra start.

Med et Totalkredit Energitjek kommer du godt fra start med din energirenovering. Og du kan endda få rabat, hvis dit hus har et stort energiforbedringspotentiale. Rabatten er en af fordelene ved, at Totalkredit er ejet af Forenet Kredit. Foreningen støtter nemlig den grønne omstilling og har derfor besluttet at give et tilskud til Totalkredit, så Totalkredit kan iværksætte grønne initiativer til gavn for kunderne.

I forhold til klimaet må du gerne være lidt beregnende.

Bedre indeklima, ingen træk og kolde fødder er i sig selv gode grunde til at energirenovere. Men i samarbejde med Energistyrelsen har Totalkredit også udviklet en energiberegner, der kan give alle husejere et overblik over, hvad der kan betale sig i forbindelse med energirenovering.

Fyr olien og kom ind i varmen.

Forenet Kredit er en forening. Og derfor kan vi vælge at bruge vores overskud til en række grønne initiativer. Et af dem er et tilskud til, at kunder hos Totalkredit kan få en grøn check på 10.000 kr. til udskiftning af gamle oliefyr med varmepumpe.

Luk vindue

Ved at melde dig til Forenet Kredits nyhedsbrev, accepterer du, at foreningen må kontakte dig via e-mail med information og nyheder. Du kan læse foreningens privatlivspolitik her.