Landbrugsdage

Landbrugsdage 2018: Bliv inspireret til ledelse af din bedrift

Landbrugsdage

Tilmeld dig direkte

Landbrugsdage 2018: Bliv inspireret til ledelse af din bedrift

Ny teknologi og landbrugsprodukter skaber nye muligheder for den enkelte landmand, erhvervet og Danmark. Landmænd inviteres derfor til temamøder i januar 2018 med oplæg, der inspirerer til ledelse af bedriften.

Landmænd inviteres til temamøder i Sorø, Billund og Aalborg i januar 2018. Her vil en række oplægsholdere give input til, hvordan landmænd kan skabe nye muligheder med ny teknologi og landbrugsprodukter.

Danske fødevarer er efterspurgte overalt i verden, fordi landmænd og deres forarbejdningsvirksomheder er innovative og har udviklet produktionen. Verden omkring os udvikler sig konstant. Der er derfor behov for, at landmænd introduceres til ny teknologi, der også i fremtiden skal skabe de bedste muligheder for landmænd og erhvervet.

”Vi lever i en tid, hvor alle branchers produkter og services ændrer sig med stor hast. Hvordan forholder landbruget sig til nye forventninger og drømme hos forbrugere og samfund? Landmænd er grundlæggende innovative og deres ideer skal kobles med nye videns kilder, andelsvirksomhederne og forskning. Der er masser af muligheder, der venter på at blive realiseret. ”
Jakob Lave – Udviklingschef i SEGES.

”Forenet Kredit – foreningen for kunderne i Nykredit og Totalkredit ønsker at støtte landmændenes muligheder i fremtiden. Jeg er derfor meget glad for, at Nykredit, Landbrug & Fødevarer, Østifterne og Forenet Kredit er gået sammen om at arrangere Landbrugsdage for landmænd i hele Danmark. Vi glæder vi os til at byde landmænd fra hele Danmark velkommen”
Nina Smith Formand for Forenet Kredit

”Vi kan med hvert vores kendskab til landmænd være med til at være styrke udviklingen og skabe nye muligheder for landbruget i fremtiden. Til Landbrugsdagene vil landmænd få ny inspiration til, hvordan de kan styrke udviklingen i landbruget til gavn for den enkelte landmand, erhvervet og Danmark”.
Nina Smith Formand for Forenet Kredit

Landbrug & Fødevarer, Forenet Kredit, Nykredit og Østifterne ønsker som arrangører i fællesskab at sætte fokus på aktuelle emner, der optager landmændene og tilbyde dem ny viden og inspiration fra oplægsholdere med forskellige faglige baggrunde. Arrangørerne ønsker med teamet for Landbrugsdagene at støtte op om udviklingen i landbruget og styrke landmændenes muligheder i fremtiden.

Tid og sted

Landbrugsdagene holdes i januar 2018 i tre byer i Danmark fra kl. 10.00 – 15.00: