Lige lån for land og by

Prisen for et realkreditlån er den samme, uanset om du bor i Hellerup eller Hedensted. Hos Forenet Kredit kalder vi det lige lån. Vi mener, at ens priser, gennemsigtighed og gode vilkår for boligejere i hele Danmark, er med til at styrke sammenhængskraften og sikre stabilitet på det danske boligmarked.

Er verdens bedste realkredit på lånt tid?

Vi ved godt, at vilkårene for realkreditlån måske ikke lige er det, de fleste går og tænker på. Men som boligejer er der grund til at spidse ører, for vilkårene for dansk realkredit er ikke noget, der er mejslet i granit. Det er i sidste ende realkreditinstitutterne, der bestemmer. Og lige nu er der et pres for, at markedet for dansk realkredit skal forandre sig.

Det betyder, at det kan være slut med ens priser for alle boligejere, og at vi i stedet får individuelle priser, så nogle betaler en højere pris end andre. Så er gennemsigtigheden væk. Og det bliver op til den enkelte boligejer at forhandle efter bedste evne. Hvis boligejerne fremover behandles forskelligt, så bliver det formentlig dyrere at låne til et hus i Frederikshavn end på Frederiksberg. Det ønsker vi ikke i Forenet Kredit.

Den danske realkreditmodel er stærk i dag – ikke bare på grund af prisen og gennemsigtigheden. Et realkreditlån er også uopsigeligt for realkreditinstituttet. Så længe du betaler dine renter og afdrag til tiden, kan du være sikker på at beholde dit lån. Og realkreditlånet giver gode vilkår for konvertering af lån, når renten ændrer sig. Det skaber tryghed for boligejerne.

Vi kæmper for et realkreditsystem, der er bedst for boligejere

Hos Forenet Kredit kæmper vi for at holde fast i vores sunde og gennemsigtige realkreditsystem, der bygger på ens priser og lige vilkår. Det er til gavn for boligejerne. Vores medlemmer er kunderne, og sammen ejer vi Totalkredit. Fordi det er medlemmerne, der er ejere, kan vi hvert år dele overskuddet. Helt konkret får du som medlem af Forenet Kredit og kunde i Totalkredit rabat i form af KundeKroner. Derfor har Totalkredit landets billigste realkreditprodukter, uanset hvilket postnummer du bor i. Det er foreningsejerskab, der giver mening.