Mathias Bencke Fremmen tiltræder som pressechef

Mathias Bencke Fremmen tiltræder d. 01/10-2016 som pressechef i Forenet Kredit. Mathias er 29 år, har en baggrund som journalist fra Journalisthøjskolen i Århus og kommer fra en stilling i Finansrådet, hvor han har været de seneste par måneder.

Mathias har primært beskæftiget sig med finansjournalistik og har bl.a. været ansat på Børsen og FinansWatch. Igennem disse stillinger har han i løbet af de sidste fem år, været i forreste række til at dække dansk realkredit. Dette har givet ham et stærkt kendskab til Nykredit og ikke mindst Forenet Kredit.

Direktør i Forenet Kredit, Louise Mogensen, udtaler om Mathias’ ansættelse:

”Jeg glæder mig til, at vi får Mathias ombord på holdet. Han har en stærk baggrund som finansjournalist, et godt netværk og ikke mindst en stor indsigt i den danske realkredit. Vi er i Forenet Kredit pt. i gang med at skabe en mere selvstændig identitet og profil, så der er udsigt til, at der vil ske store kommunikative tiltag over de kommende år. Det er bl.a. dette arbejde som Mathias kommer til at spille en central rolle i.”

Mathias udtaler selv om sin ansættelse:

”Jeg glæder mig meget til at blive en del af Forenet Kredit. Foreningen står over for en række interessante opgaver og er i gang med en stor udvikling. Jeg ser frem til at bidrage til den åbne dialog og fortsætte det konstruktive arbejde.”