Forenet Kredits direktør bliver ny direktør i Finanstilsynet

Louise Mogensen fratræder med udgangen af september 2023 stillingen som direktør i Forenet Kredit, for at blive direktør i Finanstilsynet.

Efter syv år som direktør i Forenet Kredit fratræder Louise Mogensen for at tiltræde stillingen som direktør i Finanstilsynet. Hun udtaler:”Jeg er utrolig stolt og glad over at have været med til at udvikle Forenet Kredit og foreningsejerskabet af Nykredit. Det er en stærk og velfungerende forening, som jeg nu overlader trygt til nye kræfter. Jeg ser frem til at anvende mine erfaringer både fra den finansielle sektor og som tidligere embedsmand i Finanstilsynet”.

 

Forenet Kredit står i dag stærkt og stabilt med en betydelig formue til at bakke op om Nykredits og Totalkredits udlån i hele landet i både gode og dårlige tider. Foreningens valg er løbende moderniseret, kendskabet til demokratiet er steget, og der holdes medlemsarrangementer over hele landet.

 

Formand Michael Demsitz udtaler: ”Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Louise gennem syv år – heraf de sidste halvandet år som formand for Forenet Kredit. At være finansielt holdingselskab for en systemisk vigtig virksomhed og samtidig have et demokratisk bagland kræver både finansiel og politisk indsigt. Louise efterlader en forening i rigtig god form. Bestyrelsen vil inden for de kommende dage tage stilling til rekrutteringsprocessen, der nu venter, og vi ønsker Louise stort tillykke med den nye spændende stilling”.

 

Louise Mogensen fratræder med udgangen af september 2023.

Fakta

Louise Mogensen er 50 år, uddannet cand.polit. og har tidligere arbejdet i Nationalbanken, Økonomi- og Erhvervsministeriet og Finansrådet indtil hun i 2016 kom til Foreningen Nykredit, i dag Forenet Kredit.