Regionsmøde i Snekkersten

Sæt kryds i kalenderen den 29. oktober, når Forenet Kredit kommer til Snekkersten.

Kom og bliv klogere på boligmarkedet og foreningen bag Danmarks største realkreditudlåner, når Forenet Kredit inviterer kunder i Nykredit og Totalkredit til en inspirerende aften i Snekkersten den 29. oktober 2020.

Du kan møde repræsentanter fra Forenet Kredit, der giver dig indblik i foreningens mærkesager og dine muligheder for at deltage i foreningsfællesskabet. Aftenen byder også på et indlæg fra økonomisk redaktør på Berlingske Ulrik Bie, der sætter spot på efterårets amerikanske præsidentvalg, og hvilke konsekvenser det har for den danske boligøkonomi. Der vil være rig lejlighed til at stille spørgsmål og deltage i debatten i bedste foreningsstil.

Aftenens vært er Rikke Stampe, medlem af Forenet Kredits repræsentantskab og regionsformand i København og Nordsjælland.

Indlægsholdere:

  • Michael Demsitz er næstformand i Forenet Kredit, der er hovedaktionær i Nykreditkoncernen. Derudover er han adm. direktør hos Boligkontoret Danmark, hvor han arbejder med fokus på almene boligforeninger og beboerdemokrati og styrkelse af beboers muligheder for medbestemmelse.
  • Louise Mogensen er direktør i Forenet Kredit og står i spidsen for at udvikle foreningens demokrati og fællesskab.
  • Ulrik Bie er økonomisk redaktør på Berlingske og tidligere cheføkonom. Ulrik har stor indsigt i globale politiske og økonomiske forhold – fx ifbm. Brexit og det amerikanske præsidentvalg.

Tid: 18:00-19:30 derefter spisning og netværk

Sted:

Comwell Borupgaard

Nørrevej 80, 3070 Snekkersten