Digital kommunikationsstuderende med lyst til at arbejde med SoMe, nyhedsbreve og hjemmeside

I Forenet Kredit, som er foreningen bag Nykredit og Totalkredit, søger vi nu en talentfuld, kreativ og driftssikker kommunikationsstuderende til at hjælpe os med foreningens eksterne kommunikation på sociale medier, i nyhedsbreve og på vores hjemmeside. Hvis du, udover at være en dygtig digital kommunikatør, også kan jonglere med og har interesse for dansk realkredit, forenings- og landsholdsfodbold og medlemsdemokrati, så er det nu, du skal slå til og ansøge.

Hvad skal du lave?
Dine opgaver som studentermedhjælper i Forenet Kredit vil være meget varierede. Du vil således både indgå i arbejdet med løbende at udarbejde en overordnet plan for foreningens kommunikation via SoMe og nyhedsbreve og eksekvering af selvsamme i tæt samarbejde med et hold af gode kolleger i foreningen.

Du vil også blive involveret i samarbejde med eksterne samarbejdspartnere, i kommunikationen med vores eksterne samarbejdspartnere vedrørende annoncering på SoMe, og opdatering af foreningens og Nykredits Fonds hjemmesider.

Hvem er du?
Jobbet kræver, at du har lyst til at bruge den viden om god og effektiv kommunikation, som du er ved og også allerede har tilegnet dig, i praksis.

Det er desuden en fordel, hvis du er struktureret og omhyggelig med fokus på detaljer, og det forventes, at du kan levere til de aftalte deadlines. Til at hjælpe dig med dette, vil du naturligvis have en leder, som kan hjælpe dig med at prioritere dine opgaver, samt fagkolleger at sparre med.

Derudover er det et plus, hvis du har et godt systemkendskab til forskellige SoMe-platforme (særligt Facebook og LinkedIn) og opbygning af hjemmesider i WordPress.

Kort opsummeret forestiller vi os, at du:

  • Er i gang med en relevant videregående uddannelse indenfor kommunikation,
  • er god til at kommunikere både skriftligt og mundtligt,
  • er god til at formidle komplekse budskaber på en let og forståelig måde digitalt, om alt lige fra realkredit til fodbold,
  • er proaktiv, selvkørende og har mod på at koordinere med mange interessenter,
  • er en holdspiller,
  • trives med mange forskelligartede opgaver og
  • har lyst til at være en del af en spændende arbejdsplads.

Stillingen er på ca. 15-20 timer ugentligt, og der vil kunne indgås aftale om tilpasninger i eksamensperioder og andet.

Tiltrædelse hurtigst muligt. Ansøgning og CV sendes til stilling@forenetkredit.dk.

Hvem er vi?
Forenet Kredit har et sekretariat på 13 personer, og vi holder til på Kalvebod Brygge i København. Vi er foreningen bag Nykredit og Totalkredit. Vi arbejder for at sikre en både økonomisk og socialt bæredygtig realkredit i hele landet. Konkret udmønter vi dette via tre mærkesager, som du kan læse mere om på forenetkredit.kathlab.dk. Forenet Kredit er også hovedpartner i DBU, for både Kvinde- og Herrelandsholdene, fodboldskoler og breddefodbolden.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Forenet Kredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte chef for jura og sponsorat Louise Villumsen på tlf. 44 55 54 97.

Ansøg stillingen her

Ansøgningsfrist
26-10-2022