Konference: Fremtidens øer

Øernes fremtid er på dagsordenen, når partnerskabet bag Årets Ø inviterer øboere fra hele landet til Ø-konference på Samsø.

Hvem er øernes nye tilflyttere? Hvordan ser øernes nye erhverv ud? Og hvilken grøn fremtid ligger der på de danske øer? Sådan lyder et udsnit af de temaer, der sættes på dagsordenen, når partnerskabet bag Årets Ø i midten af august inviterer til en konference i øernes tegn.

Øboere fra ikke-brofaste øer i det danske ørige indbydes til Ø-konferencen, som løber af stablen på Samsø Energiakademi. Programmet vil veksle mellem workshops og oplæg, der tilsammen skal bidrage til at sætte øernes fremtidige udvikling til debat.

På konferencen kommer du til at kunne vælge imellem forskellige workshops med temaer så som grøn omstilling, bæredygtig ø-turisme, nye ø-erhverv, forenings-ildsjæle og crowdfunding.

Fakta om Årets Ø

Årets Ø er et partnerskab mellem Forenet Kredit, Landdistrikternes Fællesråd og Sammenslutningen af Danske Småøer. Formålet med Årets Ø er at fejre lokalsamfundene, støtte udviklingen og øge kendskabet til øerne i Danmark.

Læs mere om partnerskabet bag Årets Ø her.

Årets Ø 2021

Årets Ø 2021

Årets Ø 2021

Årets Ø 2021

Årets Ø 2021